همانطور که قبلاً در Wit & Delight مشاهده شد
به عنوان فردی که عاشق پختن (و یکبار پختن برای امرار معاش) است ، به نظر می رسد همیشه مقدار زیادی شکلات و شکر تلخ و شیرین از کمدهای آشپزخانه من بیرون می ریزد. ماه های سرد زمستان هیچ کمکی به کار نکرد ، و من خودم را بیشتر از آنچه لازم بود غذای راحت مصرف می کردم. یک صحبت طولانی سخت با خودم داشتم و سفر تعادل و اعتدال آغاز شد. دور شدن از همه شیرینی ها سخت بود ، اما به آرامی غذاهای خوب و کامل برای جایگزینی آنها پیدا می کنم.
وقتی کیت از من خواست برخی از دستور العمل های خود را در اینجا در Wit & Delight به اشتراک بگذارم ، این اسموتی اولین چیزی بود که به ذهنم رسید. من مرتباً انواع دیگری از آن را تهیه کرده ام ، اما این ترکیب توت فرنگی و ریحان مورد علاقه من بوده است. این درست مانند تابستان در یک فنجان است و من هر روز بعد از ظهر احساس می کنم که میل دارم.
اسموتی ساده
من دوست دارم از توت فرنگی یخ زده در اینجا استفاده کنم. آنها اسموتی را به طرز شگفت انگیزی سرد می کنند ، و سپس نیازی به یخ نیست (که نوشیدنی را کمی آب می کند). اگر ترجیح می دهید از انواع توت های تازه استفاده کنید ، مطمئناً می توانید ، اما باید یک مشت یخ نیز اضافه کنید. من ریحان زیادی در این نوشیدنی دوست دارم و 1/3 فنجان به آن اضافه می کنم ، اما اگر فقط یک اشاره ظریف از آن می خواهید ، 1/4 فنجان یا کمتر به آن اضافه کنید. طعمش هم بدون ریحان خوشمزه است.
عناصر
2 فنجان ماست
10 اونس توت فرنگی یخ زده (به یادداشت بالا مراجعه کنید)
1/4-1/3 فنجان ریحان تازه (به یادداشت بالا مراجعه کنید)
1 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق چایخوری وانیل
جهت ها
در مخلوط کن ، همه مواد را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. در لیوان بریزید و سرو کنید. 2-3 سرو می شود.
سارا کیفر بیشتر وقت خود را صرف عکاسی و در آشپزخانه با دو کوچولو می کند. او دوست دارد از هر وقت آزاد موجود برای بازخوانی کتابها و نوشیدن پرس سرد استفاده کند. او دستورالعمل ها و نظرات خود را در وبلاگ لوبیای وانیلی به اشتراک می گذارد ، فضایی که به ایجاد تاریخچه غذای خانوادگی اختصاص داده شده است.